Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht

  Contact

  Bluepond geldt al 10 jaar als de absolute expert op het gebied van robotisering van bedrijfsprocessen. Als u ervoor kiest om 1 of meerdere processen binnen uw administratieve organisatie door robots van Bluepond te laten uitvoeren, dan krijgt u niet alleen de productie robots maar ook een uitgebreid ondersteuningsplatform.

  Dit alles wordt gedaan vanuit één server. De Bluepond server. Deze server is eigenlijk het best te vergelijken met een klein kantoor. Een kantoor dat uw proces bewaakt en beheert zoals uw eigen organisatie dat gewend is te doen.

  Begane grond

  Op de begane grond staan de productie robots die in staat zijn om foutloos uw repeterend administratief handmatig werk uit te voeren. Deze handelingen vinden vaak plaats op Services en Back office afdelingen.

  Deze productie robots bedienen uw huidige systemen net zo als ervaren medewerkers. De robot kan met alle soorten systemen en processen werken zonder daar iets aan te veranderen en alle informatie blijft binnen de muren van uw bedrijf.

  Zo kunt u snel de arbeidsproductiviteit binnen uw organisatie verbeteren, de bestaande kostenstructuur drastisch verlagen, en de operational excellence verhogen, zonder ingrijpende IT investeringen.  1e verdieping: changemanagement & support

  Op de afdeling Changemanagement & Support staan de modules die de continuïteit van het productie proces bewaken. Hier worden veranderingen en wijzigingen in het proces aan de productie robots doorgegeven.

  Ook wordt er op deze afdeling rekening gehouden met regulier onderhoud en de nodige updates van uw eigen IT infrastructuur.

  Als een robot niet verder kan als gevolg van onjuiste (bron)gegevens, dan wordt dit direct gesignaleerd en opgelost.

  2e verdieping: reporting, controll en monitoring.

  Op de afdeling reporting, controll & monitoring draaien de applicaties waarmee de integratie met uw bestaande afdelingen wordt gerealiseerd. Of het nu gaat om uitwisseling van productiegegevens, de behaalde servicelevels of het verdelen van taken die fouten bevatten, de robots sluiten naadloos aan bij de activiteiten van uw operationele afdelingen.

  De kwaliteit van de uitvoering wordt bewaakt door de Bluepond Cockpit. Dit is een hulpmiddel voor uw Functioneel Beheerder die hiermee kan toezien of alles correct wordt uitgevoerd. De analyse tools helpen om eventuele uitval te bestuderen en acties te ondernemen.

  Uw operationele afdelingen zijn afhankelijk van rapportages en transparantie. De Bluepond Cockpit voorziet in tal van mogelijkheden om de productie te monitoren, analyses te doen en data te gebruiken voor dag, week en maandrapportages.  3e verdieping: Legal, Finance, HR, Security en Compliance.

  Op de volgende verdieping komen alle eisen aan de orde die worden gesteld door andere afdelingen. Zoals door Legal, Finance en HR.

  Ook worden veranderende externe eisen van toezichthouders of nieuwe wet- en regelgeving eenduidig door onze robots overgenomen. Hierdoor maken Bluepond robots geen fouten . En hoeft u zich dus geen zorgen te maken over Security, Compliance en data integriteit bij de uitvoering van uw processen.

  4e verdieping: Overall Performance.

  Naast deze operationele verbeteringen zijn voor Senior Management ook Overall Performance thema’s van belang, zoals klanttevredenheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en waardering.

  Zo zijn robots ook goed inzetbaar voor het geval er meer werk ligt dan er capaciteit is, in situaties waarbij de Marketing afdeling snel wil reageren op ontwikkelingen in de markt, of wanneer er zich chronische achterstanden voordoen.

  Door de foutloos uitgevoerde opdrachten krijgen uw klanten de juiste antwoorden, krijgt u schone klantdata in uw systemen en vervallen veel indirecte controlekosten.  Al 10 jaar is Bluepond de nummer 1 op het gebied van Robotic Process Automation, ofwel RPA, en gedurende die periode is veel tijd en energie geïnvesteerd om de onderliggende robot-technologie robuust te maken en te verrijken met aanvullende modules zodat deze robotprocessen nu volledig aansluiten op de wensen en eisen binnen uw bestaande bedrijfsvoering.

  Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht