Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht

  Contact

  Onze unieke werkwijze: Robots As A Service (RAAS)

  Bluepond biedt Robots As A Service (RAAS): robotisering als dienst. Wij maken, exploiteren en onderhouden uw robots. De belasting op uw interne organisatie is minimaal. Bovendien verbeteren wij de werkende robots continu, zodat deze steeds efficiënter werken. Bekijk op deze pagina ons stappenplan.

  Ons RAAS-model rekent u af op resultaat tegen een all-in tarief per verwerkte taak. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent, zonder additionele kosten voor consultancy, bouw en onderhoud. U heeft in uw 'cockpit' dagelijks inzicht in de performance van de robots en de kwaliteit uw proces.

  Stappenplan: Road to Robot

   

  Verkennen van mogelijkheden

  Een kennismaking waarin wij met u de mogelijkheden van Bluepond robotisering voor uw organisatie bespreken. Wij identificeren samen mogelijk geschikte interne processen en bespreken de werkwijze van Bluepond.

  Invullen checklist

  In een simpele checklist worden de kenmerken van het proces opgenomen. Hiermee berekenen wij uw business case: de waarde die de robot heeft voor uw afdeling of organisatie. U weet dus precies wat de kosten en resultaten van uw robot zijn.

  Haalbaarheidsstudie

  Wij voeren een technische en logische haalbaarheidsstudie uit. Zo kunnen wij met absolute zekerheid vaststellen of het proces geschikt is voor robotisering.

  Voorstel

  Aan de hand van de business case en de haalbaarheidsstudie doen wij een voorstel met resultaatgarantie. U bepaalt op basis hiervan of wij de robot mogen bouwen.

  Tot hier is onze investering in uw business case vrijblijvend en kosteloos.

  Realisatie

  In deze stap ontwerpen, bouwen en testen wij uw robot. Dit duurt maximaal 5 weken, al zijn wij vaak sneller.

  Livegang

  De robot wordt door u getest en goedgekeurd. Pas dan wordt deze geïmplementeerd en in productie genomen. Zo bent u er zeker van dat de robot precies doet wat hij moet doen.

  Performance management en service

  In een continu proces optimaliseren we de performance van de robots. Ons dedicated Nederlands team is beschikbaar voor onderhoud en het snel doorvoeren van eventuele wijzigingen in het proces.

  Meer informatie

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvend verkennend gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht