Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht

  Contact

  Robotisering door Bluepond

  Robotisering heeft de toekomst en levert vandaag de dag al significante verbeteringen op. Bovendien past het binnen uw huidige ICT omgeving, want er wordt niets veranderd, waardoor het een uitgelezen kans vormt om off-shoren te voorkomen, toch kosten te besparen en te werken aan operational excellence.


  Wat is robotisering?

  Robotisering, wat is dat eigenlijk? Officieel spreken we van Robotic Process Automation (RPA). Het gaat om de technologie die ons in staat stelt bepaalde repetitieve (veelal administratieve) taken uit handen te geven aan robots. Zij nemen die taken over en voeren ze sneller, goedkoper en foutloos uit. Robots werken 24 uur per dag, 7 dagen per week, waardoor je met robotisering krachtig aan de productiviteit kunt werken. Daarnaast maak je handen van medewerkers vrij zodat zij zich weer kunnen richten op taken waar zij energie van krijgen.

  Wat levert robotisering op?

  Benieuwd wat dat oplevert, robotisering? De voordelen zijn drieledig, het gaat om een snellere afhandeling van de genoemde repetitieve taken, een goedkopere wijze van werken en vooral een foutloos proces dat bijdraagt aan operational excellence.

  Robots hebben minder tijd nodig voor taken die ze keer op keer hetzelfde kunnen uitvoeren. Bovendien kun je de repetitieve taken uit handen nemen van medewerkers, die daardoor de tijd en ruimte krijgen om zich op meer uitdagende taken te richten. Robots zorgen daarmee voor een dubbele verbetering van de snelheid van werken, een belangrijk voordeel van robotisering. Daarnaast voeren ze dezelfde taken goedkoper uit, robots vragen slechts om een eenmalige investering en een prijs per uur. Vervolgens werken ze onafgebroken aan de taken die u ze geeft en hebben ze geen behoefte aan pauze. Ten derde werkt een robot 100% foutloos, een robot maakt geen fouten. Een goede programmering van de robots zorgt ervoor dat u met robotisering eenvoudig toewerkt naar operational excellence.  Hoe kan ik robotisering inzetten?

  Benieuwd hoe u robotisering binnen uw organisatie kunt inzetten? Bluepond is al meer dan 10 jaar de absolute expert op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van robotisering. We werken volledig onafhankelijk en kunnen onze oplossingen daarom inpassen in iedere bestaande ICT omgeving zonder iets te veranderen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van de IT systemen die u al hebt, we zorgen voor maatwerk oplossingen om een maximale toegevoegde waarde te creëren.

  Neem contact op

   Meer weten over robotisering óf benieuwd naar een concrete aanpak?
   Neemt u dan contact met ons op, en wees gerust, het is een van onze medewerkers die u te woord zal staan.

   Uw naam *

   Uw e-mail *

   Onderwerp

   Uw bericht